Değerli misafirimiz,

Otelimiz 50 dönüm araziye kurulu olup tatil köyü konsepti içerisinde birbirinden bağımsız bloklardan oluşmaktadır. Özellikle içerisinde bulunduğumuz bu hassas dönemde, 250 metrelik sahil şeridi, geniş güneşlenme sahaları ve asansör kullanılmamasına elveren yapısı ile otelimiz tüm misafirlerine hijyenik ve minimum temaslı hizmet sunmaktadır.

Kişi başına düşen 50 metrekarelik açık alanımız, yeşillikler içerisine konumlandırılmış bloklarımız, sizlere açık havada dinlenme imkânı sunan restoran, bar ve sosyal alanlarımız ile bulaş riskini minimuma indiren konseptimiz sizlere güvenli ve huzurlu bir tatil vadetmektedir.

Her zaman olduğu gibi şimdi de misafirlerimizin ve çalışanlarımızın güvenliği en büyük önceliğimizdir. Otellerimizde alınan tüm tedbirler, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayımlamış olduğu genelge kapsamında hazırlanmıştır. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sertifikasyon şartları tamamı ile yerine getirilerek ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ yetkili kurumlardan alınmıştır.

Konaklama

2+2 konaklamaya uygun, 30 -32 m² genişliğindeki tüm odalarda 1 çift kişilik yatak, 1 tek kişilik yatak,1 açılır kapanır koltuk(10 yaşa kadar), telefon, kasa, mini bar, uydu-TV, klima (split) , laminat/parke zemin ve balkon vardır. Banyolarda duş kabini, fön ve telefon bulunmaktadır. Otelimizin ana binası yoktur. 2 ve 3 katlı bungalovlarda yer alan odalara asansörsüz ulaşılır.

Tümü

Galeri

Tümü

İletişim